2% pentru Asociația cultural-istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu”

Redirecţionați 2% din impozitul pe venit pentru Asociația cultural-istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu”. Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 15 martie 2019

Asociația cultural-istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu” este o organizație al cărei scop principal îl constituie promovarea valorilor umaniste, cunoașterii istoriei, conștientizarea, promovarea și dezvoltarea culturii, educației și a școlii, păstrarea în memoria posterității a familiei Dumitru și Maria Pleniceanu.

Pentru a continua proiectele asociației la fel cum v-am obișnuit, contăm mai departe pe susținerea dumneavoastră și redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit către asociația noastră.

Declarația se depune până la data de 15 martie 2019 de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România. Prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit puteţi contribui la susținerea activităților pe care Asociația cultural-istroică „Dumitru și Maria Pleniceanu” le desfășoară în domeniul culturii, educației și istoriei.

Redirecţionarea nu vă costă nimic și faceți un efort minim. Dacă nu alegeți să redirecţionezi cei 2%, aceşti bani se duc la bugetul statului.

Pentru alte informații vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0767 88 90 86

CERERE 230 (click AICI!)

Untitled-1

Fotografie Google