Parteneri

Asociația cultural-istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu” este locul unde se întâlnesc valorile trecutului cu aspiraţiile viitorului, o poartă în timp și spațiu a oamenilor, a ideilor, a valorilor, a principiilor și proiectelor comune.

Asociația își propune să atragă parteneri din rândul asociațiilor și fundațiilor culturale și istorice, instituții și autorități, unități de învățământ, profesori, preoți, cadre militare, studenți, elevi etc., în vederea elaborării şi implementării de proiecte şi programe culturale, educaţionale, comunitare, destinate indivizilor, grupurilor, colectivităţilor, prin colaborarea cu alte ONG-uri, cu sprijinul voluntarilor, comunităţii şi al autorităților.

Avem nevoie de argumente și soluții pentru temele care contează în viața prezentă și viitoare a societății, fără a întoarce privirea de la istorie, cultură și educație, de la rolul și locul pe care acestea trebuie să îl joace în păstrarea identității.

Untitled-1

Asociația cultural-istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu” este afiliată Federației Euro Education

PROTOCOALE DE COLABORARE:

Asociația „Școala Gorjeană”

Asociația „Victoria Internațional” Filiala București

PARTENERIATE EDUCAȚIONALE:

Școala Gimnazială Nr. 47 din București, martie 2018

Școala Gimnazială „Barbu Delavrancea” din București, aprilie 2018

Școala Gimnazială „Mexic” din București, aprilie 2018

Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu” din Târgu-Jiu, aprilie 2018

Liceul Auto „Traian Vuia” din Târgu-Jiu, structura Școala Gimnazială Nr. 7, mai 2018