Parteneri

Asociația cultural-istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu” din Târgu-Jiu este locul unde se întâlnesc valorile trecutului cu aspiraţiile viitorului, o poartă în timp și spațiu a oamenilor, a ideilor, a valorilor, a principiilor și proiectelor comune.

Asociația își propune să atragă parteneri din rândul asociațiilor și fundațiilor culturale și istorice, instituții și autorități, unități de învățământ, profesori, preoți, cadre militare, studenți, elevi etc., în vederea elaborării şi implementării de proiecte şi programe culturale, educaţionale, comunitare, destinate indivizilor, grupurilor, colectivităţilor, prin colaborarea cu alte ONG-uri, cu sprijinul voluntarilor, comunităţii şi al autorităților.

Avem nevoie de argumente și soluții pentru temele care contează în viața prezentă și viitoare a societății, fără a întoarce privirea de la istorie și cultură, de la rolul și locul pe care acestea trebuie să îl joace în păstrarea identității.

Untitled-1