Proiectul educațional „România. Tărâm de basm”

Școala Gimnazială Nr. 47 din București a găzduit în această săptămână, în parteneriat cu Nelstill Media Production și Asociația cultural-istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu”, Proiectul educațional Concurs „România. Tărâm de basm”. Au participat 57 de elevi, cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, la un concurs de cultură generală despre România și obiectivele sale culturale, istorice și geografice.

Din partea Nelstill Media Production, domnul Nelu Gheorghe, care ne-a pus la dispoziție suportul video pentru acest concurs, ne-a declarat că „România este o țară a legendelor, un tărâm de poveste, care nu și-a spus încă, toate poveștile. Dunărea, Carpații, Marea Neagră și dealurile molcome, se contopesc într-o poveste fascinantă, iar oamenii și cultura locurilor, istoria, arta și tradițiile realizează o armonie perfectă, într-un tablou care trezește emoții călătorului.”
Din partea Școlii Gimnaziale Nr. 47 din București au coordonat activitatea prof. Alexandru Dinu şi prof. Mioara Roncea, iar din partea Asociației „Dumitru şi Maria Pleniceanu”, prof. Andrei Popete Pătraşcu.

Câștigători:
Locul I: Necula Adrian (cls. a VII-a)
Locul II: Manea Mugur, Cristea Alin (cls. a VIII-a)
Locul III: Matei Livia (cls. a VIII-a), Dumitrache Darius (cls. a VII-a)
Mențiuni: Ion Alexandru Claudiu (cls. a VI-a), Romanesei Alexandru , Găman Petruța (cls. a V-a)

afis

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s