Concurs foto dedicat operelor comemorative de război

Asociația cultural-istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu” și Revista de cultură și istorie „Restitutio” vă invită în perioada 15-20 aprilie 2019 la Concursul foto „Pe urmele eroilor. Opere comemorative dedicate Primului Război Mondial”. Premiul constă într-o replică a decorației „Crucea Comemorativă a Războiului 1916-1918”.

Ce trebuie să faceți?!
Postați pe pagina de facebook a Asociației cultural-istorice „Dumitru și Maria Pleniceanu”, la secțiunea Comentarii a concursului nostru, o fotografie pe care ați realizat-o sau în care apăreți, cu o operă comemorativă de război dedicată eroilor români căzuți la datorie în Războiul de Întregire Națională (monumente, troițe, cruci, statui, busturi, plăci omagiale sau comemorative, cimitire ale eroilor, mausolee etc.). Câștigătorul concursului va fi desemnat cu ajutorul aplicației Random.org, în data de 21 aprilie 2019.

Important! Fiecare concurent poate posta o singură fotografie! Sunt luate în calcul doar fotografiile postate la secțiunea Comentarii de la concursul de pe pagina Asociației Pleniceanu, nu și la cele distribuite pe alte pagini sau grupuri de facebook!

afis concurs

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s